Menú Business 30€ (català)

De dilluns a divendres migdia

Primers

Una ració a escollir per persona

Crema de Pastanaga, Musclo en escabetx, Xampinyó i Cúrcuma

Ou ferrat de Calaf amb Albergínia a la flama, Llangardaix Ibèric i Salsa allada

Vitello tonnato; Vedella especiada amb Ventresca de tonyina, Anxova i Tàpera

Musclos cuinats al vapor en Salsa de ceba al Albarinyo amb Gingebre, Comí i Mostassa Dijon

Segons

Una ració a escollir per persona

Taglioline rustiche al ́uovo amb Cloïssa i Pesto de festuc al Perfum de llimona

Llom de bacallà en cocció lenta amb Cremós de patata i Salsa al “All cremat”

Garreta de vedella lacat a la mel amb Puré de bròcoli i Alvocat rostit

Arròs; Amb Escamarlà, Escalivada fumada de Pebrot, Albergínia i Ceba Tendra

Postres

Tenim a la teva disposició la nostra carta de postres per a que escullis el que més et vingui de gust.

Bodega

Blanc: Casamaro – Verdejo – (D.O. Rueda)
Negre: Heradad Don Tomás – Crianza – Tempranillo – (D.O. Rioja)

Primera copa sobretaula: 8€ (Gin Tonic o cocktail de benvinguda)


Pan artesano y agua, refresco o cerveza incluidos.
IVA incluido.