De dilluns a divendres migdia
Primers
Una ració a escollir per persona
Crema de Pastanaga, Musclo en escabetx, Xampinyó i Cúrcuma
Ou ferrat de Calaf amb Albergínia a la flama, Llangardaix Ibèric i Salsa allada
Vitello tonnato; Vedella especiada amb Ventresca de tonyina, Anxova i Tàpera
Musclos cuinats al vapor en Salsa de ceba al Albarinyo amb Gingebre, Comí i Mostassa Dijon
Segons
Una ració a escollir per persona
Taglioline rustiche al ́uovo amb Cloïssa i Pesto de festuc al Perfum de llimona
Llom de bacallà en cocció lenta amb Cremós de patata i Salsa al “All cremat”
Garreta de vedella lacat a la mel amb Puré de bròcoli i Alvocat rostit
Arròs; Amb Escamarlà, Escalivada fumada de Pebrot, Albergínia i Ceba Tendra
Postres
Tenim a la teva disposició la nostra carta de postres per a que escullis el que més et vingui de gust.
Bodega
Blanc: Casamaro – Verdejo – (D.O. Rueda)
Negre: Heradad Don Tomás – Crianza – Tempranillo – (D.O. Rioja)
Primera copa sobretaula: 8€ (Gin Tonic o cocktail de benvinguda)
Pan artesano y agua, refresco o cerveza incluidos.
IVA incluido.