De dilluns a divendres migdia
Primers
Una ració a escollir per persona
Crema de Bròcoli Km0 amb Formatge idiazábal i Oli de cebollí
Cecina de Vaca curada de Tardienta amb Grana padà i Ruca
Lollo Rosa amb Rostit de “Coliflor, Carbassa, Remolatxa”, Pera, Tomàquet ECO, Albercoc i Festuc
Musclos cuinats al vapor en Salsa Marinera amb Coriandre
Segons
Una ració a escollir per persona
Pasta Casarecce amb crema de Pesto d’Alfàbrega i Burrata de Plugia
Corbina rostida amb Albergínia a la flama, Oli de Pebre roig i All tendre
Galta de Vedella amb “Soia Mel”, Hummus i Vaig tabular de Búrgul amb Coriandre
Arròs; amb Melós de xai, Pèsol i Carxofa del Prat, Musclos i Ibèric
Postres
Tenim a la teva disposició la nostra carta de postres per a que escullis el que més et vingui de gust.
Bodega
Blanc: Casamaro – Verdejo – (D.O. Rueda)
Negre: Heradad Don Tomás – Crianza – Tempranillo – (D.O. Rioja)
Primera copa sobretaula: 8€ (Gin Tonic o cocktail de benvinguda)
Pan artesano y agua, refresco o cerveza incluidos.
IVA incluido.