Menú Business 30€ (català)

De dilluns a divendres migdia

Primers

Una ració a escollir per persona

Crema de Bròcoli Km0 amb Formatge idiazábal i Oli de cebollí

Cecina de Vaca curada de Tardienta amb Grana padà i Ruca

Lollo Rosa amb Rostit de “Coliflor, Carbassa, Remolatxa”, Pera, Tomàquet ECO, Albercoc i Festuc

Musclos cuinats al vapor en Salsa Marinera amb Coriandre

Segons

Una ració a escollir per persona

Pasta Casarecce amb crema de Pesto d’Alfàbrega i Burrata de Plugia

Corbina rostida amb Albergínia a la flama, Oli de Pebre roig i All tendre

Galta de Vedella amb “Soia Mel”, Hummus i Vaig tabular de Búrgul amb Coriandre

Arròs; amb Melós de xai, Pèsol i Carxofa del Prat, Musclos i Ibèric

Postres

Tenim a la teva disposició la nostra carta de postres per a que escullis el que més et vingui de gust.

Bodega

Blanc: Casamaro – Verdejo – (D.O. Rueda)
Negre: Heradad Don Tomás – Crianza – Tempranillo – (D.O. Rioja)

Primera copa sobretaula: 8€ (Gin Tonic o cocktail de benvinguda)


Pan artesano y agua, refresco o cerveza incluidos.
IVA incluido.